Ukategorisert

Bollesikring del II.

Asså. Det måtte jo skje en dag. De tobeinte TRODDE de hadde «bollesikret» (det er forøvrig trakassering å bruke et slikt økenavn (#metoo)), noe de hadde utført på en særdeles lite god måte – i min favør 😉

Jeg har kunnet komme og gå som jeg selv har villet (dog jeg holder meg alltid i nærheten, en vet aldri når matskåla til de langbeinte er ubevoktet), helt til i dag. Da ble jeg jammen ferska! Der det er tujahekk (det står til og med i Aftenposten at det er innbruddtyvens beste venn – men jammen er det utbruddsdronningens også) er det jammen et hull på størrelse med en basketball – og da har bolla fri adgang, da!!! HADDE!

Nå er det over. Tetta igjen. Grinda ute/inne. Fåkke lov å gå på tur på egenhånd! #fiskpåland #dårliggjort #krenka #pakkerskreppamiogdrarjegasså