Uncategorized

Hvor er alle generalene?

Asså. Når jeg ble valgt….ehh, kuppa jobben som direktør så var det enkelte aspekter jeg ikke hadde helt tenkt over. Tenk deg om. Har du noen gang sett en sånn langbeint en stå på posten og betale en reging? Handle? Vaske sine vakre plagg? Nettopp. Det viser seg at Sterling hadde hatt ekstraordinære evner til langbeint å være, siden han har fungert som verge for de to mindre begavede vesnene her i hus. Og hvem tror du det nå faller på?

Her en dag mens jeg gikk gjennom posten til Henry oppdaget jeg en innkalling til generalsamlingen i Norsk Greyhound Klub 2019. Asså, at de kaller vergene sine for generaler reflekterer jo bare litt den stormannsgalskapen som foregår oppi hodene deres, men uansett så måtte jeg jo dra for å sikre rettighetene og velferden deres (og nei, jeg har IKKE Napoleonskompleks som enkelte onde tunger hvisker her i kulissene!). En kan jo ikke stole på at de tobeinte tar seg av det, de som ikke en gang klarer å gi meg nok mat til å overleve!

Så nå har jeg vært og ivaretatt de langbeinte sine interesser. Forøvrig synes jeg samlingen var litt stusselig til generaler å være – det manglet alle (!) høye smørbrød, for ikke å snakke om at ingen (INGEN!) hadde på seg sin generaluniform (!!) – men i alle fall slipper JEG å gjøre noe ytterligere. Jeg bare lurer på hva neste overraskelse i sjefsstolen blir. Men nå er jeg litt sliten av disse generalgreiene. Natta!

Nessie renner ut av Cavebed

]]>