Uncategorized

Endelig har jeg reddet våre svenske kunder!

Asså. Jeg kan ikke si det på en annen måte enn: HURRA! Endelig har jeg klart å forhandle ny avtale og ENDELIG har jeg klart å få portokostnader ned for våre svenske kunder! Hurra!

HURRA!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er VIRKELIG stolt av dette. Jeg vet at min forgjenger Sterling hadde også prøvd, og enda han var høy, hadde mørke øyne og var generelt ganske så modellpen, så hjalp det ikke. Først når jeg kommer med min fullslanke og akk så sjarmerende utstråling, først DA skjer det ting.

Det hjalp litt med terriertemperament, jeg skal ikke skjule DET!

Men i dag har vi altså sendt vår første forsendelse med billigere porto til våre svenske kunder, og jeg håper det blir MANGE flere i framtiden også, slik at det viser seg hvor god sjef jeg er!

Jeg puster lettet ut, og tenker at det var jammen på tide noen viste Posten hvor skapet skulle stå. Jeg har aldri skjønt hvilket skap man snakker om. Og egentlig, med mindre de snakker om kjøleskapet, er det meg revnende likegyldig hvor det står, bare jeg får det som jeg vil!!

Ja, jeg er virkelig stolt av meg selv. Velfortjent, spør du meg!
]]>