Uncategorized

Jeg sa jeg trengte en testpilot, ikke puddel i huset!

Asså. Jeg har ikke glemt at jeg skulle trekke en testpilot til puddeldressen, nei nei. Jeg har bare hatt potene fulle de siste dagene. Jeg vet ikke om dere klarer å forestille dere hvor håpløst det er å ha det hele ansvaret for alle viktige ting i en bedrift, og hvor frustrerende det er å ha kollegaer som bare vimser rundt og ikke bryr seg om budsjetter og regnskap. Jeg er ganske så liten til å ha en såpass stor byrde på mine skuldre!

Heldigvis har jeg fått tildelt en tobeint sekretær (siden den EGENTLIGE sekretæren vi har, unnskyld HENRY har, er ganske ubrukelig), og jeg har brukt ganske lang tid på å diktere alle budsjettforutsetninger og tall. Nå håper jeg han har fått det riktig!

Og så tilbake til det som er gøy. Jeg utlyste en etterlysning for vi trenger testpilot (den tobeinte påstår at vi egentlig trenger en puddel i huset, men der satte jeg poten ned, for selv om pudler er flinke og ekstremt trenbare – i motsetning til de ansatte JEG har!, så er det virkelig begrenset hvor mange flere ansatte jeg kan ha ansvaret for. Det tror jeg dere forstår!)

Men til den som får være testpilot – TA DA! Navnet jeg trakk ut er:
Karoline Sire

Gratulerer, ta kontakt med oss, så sender vi dressen i posten! 🙂

https://youtu.be/OMz6_vQ2XeY
]]>