Uncategorized

Tvangsspa og overgrepsklipp

Asså. Jeg skjønner ikke helt hvorfor alle skryter av at det hver gang de har tatt spa – det er jo faktisk rene torturen! Jeg ante fred og ingen fare der jeg sov i mine dypeste drømmer om fri flyt (av Vom og Hundemat) og fred på jord, før jeg plutselig ble plukket opp og informert om at det var badetid.

Jeg trodde det var slutt på plageriet etter at jeg var badet, balsamert, tørket og børstet (med favorittbørsten min Bendibrush) og til slutt sprayet med denne kokosbolleprayen jeg helt ikke vil snakke om. Jeg ble pakket inn i ulltepper og fikk knapt en liten blund før jeg hørte en velkjent lyd. Trimmebord som ble slått opp…

Min verste frykt ble fort bekreftet, og etter en rask jakt – jeg prøvde så godt jeg kunne – så ble jeg hanket inn. Det var ingen måte å unnslippe, jeg skulle visst få full spabehandling inklusiv klipp – noe jeg VIRKELIG ikke har bestilt. Det var ikke slik jeg så for meg å tilbringe lørdagen. Så nå skal jeg ligge her og furte resten av dagen. Nessie over og ut! Og kanskje tilbake en eller annen gang…

Stakkars lille meg.
]]>