Uncategorized

Å nevne det unevnelige

Asså. Jeg prøver å holde mitt seriøse arbeidsliv litt på siden av denne bloggen, for dere er vel ikke interessert i å lese om budsjettprosesser, likviditet og avtaleforhandlinger med leverandører. Jeg vet jeg ville ikke lese om det.

Men det finnes noen unntak. Og de må nevnes. Selv om det er noen firmaer som bør helst uttales med hviskestemme og i GOD avstand fra meg, for det kan hende jeg kan slå, sånn på ren refleks. Det ser nesten ut som Tourettes syndrom, og jeg mener på ingen måte å gjøre narr av de som har det, men det beskriver best hvor automatisk reaksjonen er.

Ja, noen har kanskje gjettet det allerede.

Vi snakker om (hysj, stille og forsiktig)

P * O * S * T * E * N

Altså, det firmaet der er ikke sunt for mitt lille cesky terrier-hjerte. Det er ikke sunt for blodtrykket og det er heller ikke sunt for omgivelse (jmf ovenfor).

Jeg tror ikke jeg kan gå inn på detaljene her, for det tror jeg ikke er interessant for noen, pluss at jeg har ikke noe blodtrykksynkende medisiner lett tilgjengelig sånn uten videre, og TRO MEG, jeg vil trenge dem om jeg skal gjenfortelle dagens opplevelse. Men jeg skal ikke.

Jeg skal lukke øynene, legge meg i Stresslessen, og tenke på små søte kattunger. Nei, vent, det hjelper ikke på blodtrykket. Kanskje det er et matprogram på tv?

]]>