Uncategorized

Nanga Parbat er INGEN unnskyldning for manglende frokost!

Asså. Nå tror jeg må snart vurdere å sparke de tobeinte fra deres jobb også. Eventuelt ta skreppa mi og gå (igjen!). I dag våknet vi til mye snø. MYE, asså! De langbeinte var helt i hundre, løp som gærne kjempelenge!
Enda godt, for da vil de ikke stå i veien når jeg gjør min viktige direktørjobben senere på dagen. Om jeg lever så lenge, vel å merke.

For vet dere hva de tobeinte fant på da??? Å måke snø FØR de ga meg (oss) noe som helst mat! Hvordan skal jeg kunne fungere i hverdagen uten noe påfyll i det hele tatt da?

Snømåkemannen har vært ekstremt flink i natt. Han har nemlig laget et fjellområde utenfor porten vår. Det høyeste fjellet er sikkert minst like høyt som Nanga Parbat. I hvertfall fra mitt lavbeinte perspektiv. Så de tobeinte måtte fjerne masse snø, en fjellkjede med et par høye fjell, mens jeg sto der og SULTET!

Og det verste er at siden de langbeinte løp tulling, så får de ikke lov å spise på minst en og halv time – vet ikke hvordan DET kvalifiserer til kollektiv straff (?!?!), men klokka er over ti og jeg har ikke spist ennå.

Jeg tror jeg må legge meg litt nedpå for å fordøye dette, så får noen andre være direktør i dag.

https://youtu.be/YPEkEw2aB0k
]]>