Uncategorized

Mytteri på gang???

Asså. Jeg får ikke lov til å ha noe som helst for meg selv jeg. Tydeligvis. Her tror jeg helt og holdent at tirsdagene det er min selvrealiseringsdag med bare hopping i høyet og gøy – og så klarer f@)=»)U!»enmeg den langbente imbesilfrøkena å innynde seg til å få være med. Rene mytteriet er det, spør du meg!

Jeg har rettet en formell klage mot den mannlige tobente som faktisk godkjente denne uhyrlige handlingen og forhandlet meg frem til at tirsdagene er min dag uten forstyrrende elementer – i bytte mot at jeg må holde meg unna maten til de langbeinte (krysset potene når jeg lovet det, så!)

«Dum – dummere- dummest – Ellie» – Nessie, 2019

PS! Jeg fant ALLE rottene i dag, selv om jeg til og med måtte klatre i høyet! SLÅ DEN DA, DETTE KALLER JEG LEDERUTVIKLING!!!

]]>