Uncategorized

De slåss om dopet!

Asså. Jeg er fullstendig klar over at det finnes steder hvor man har legalisert bruk av marihuana. Ikke bare medisinsk bruk (for det er jeg definitivt FOR), men også til såkalt pleasure. Forstå det den som kan hvordan å dope seg kan være pleasure. Men men, de tobeinte er ikke særlig smarte sånn generelt, så det overrasker ikke meg). De må gjerne dope seg så mye de vil, bare jeg får mat (altså, VÅRE tobeinte doper seg ikke, jeg snakker generelt, bare så vi er på det rene!)

Marihuana er som kjent laget av hamp, cannabis-planten. Og nå har de faktisk laget hamp-godis til hunder. HAMP du liksom… Det overrasker ikke meg at enkelte svake firbeinte sjeler har latt seg lure med på kjøret.

Dere kan jo bare gjette hvem som lar seg rive helt med, gale i blikket og bare fokusert på å få mer MER MEEEEER! Joda. De to. Igjen. Som. Vanlig.

Inn i HAMPEN, så overraskende DET var!

Jeg bare lener meg tilbake og venter på at de får abstinenser snart. I mellomtiden leter jeg etter en advokat med oppsigelse av udugelige dophoder som spesialfelt!

https://youtu.be/AKgHq-vK15I
]]>