Uncategorized

Keiserens nye kåpe?

Asså. Det er da måte på hvor mye de tobeinte skal dille med gamlingen. Ikke bare har han egne privilegier som fri tilgang til lageret (siden han er lagersjef), og jeg har mine mistanker om at han gjør hva han vil der. Han bare går og tar det som passer ham, tror jeg.

For nå sprader han rundt i en ny kåpe, og snakker om at han trenger ekstra beskyttelse for sin gamle kropp og det er godt mulig han gjør, for han er ganske grinete innimellom. Han har vondt i ryggen. Hans hofter tåler ikke så mye kulde. Egentlig ingen av hans ledd tåler så mye kulde lenger, når jeg hører på ham! Han fryser inne – så han går med KLÆR INNE nesten hele tida nå og likevel prøver han å steike seg selv ved å ligge rett under ovnen!

Jeg gleder meg til å bli gammel, jeg. Jeg ELSKER å bli dullet med. Bare dumt at det ikke kommer noen ekstra mat med alderen, det VET jeg!

Og det verste er at det tobeinte heller JÆVLIG mye bensin på bålet. Det er bare: «Åh, så søt han er, se på han!» og «Nå ble du kjempefin, Ludvik!» å høre her i gården.

Er det så rart at geriatrikeren tror at han er den nye Don Juan nå?

]]>