Ukategorisert

Hvordan overleve hjemmekontor

Asså. Nå har denne pademonium- greia vart i neste ett år, og jeg har opparbeidet meg betydelig erfaring med hjemmekontor med de tobeinte. Avisen er full av skriverier om hvordan de tobeinte skal best mulig tilpasse seg denne nye verden, men ingen, absolutt INGEN sier noe om hva vi skal gjøre.

Så da tar jeg ansvaret.

Nedenfor kan du finne mitt foredrag i sin fulle lengde, men siden de tobeinte er fryktelige dårlige til å snakke hund, her kommer det noen få punkter som oppsummering:

  • Det er viktig å kommunisere med hverandre, spesielt formidle basale behov når de tobeinte har glemt seg i et Teams-møte eller er dypt i et dokument. SNAKK HØYT, de er treige – jeg er sulten.
  • Skaff deg en leke som holder deg sysselsatt i hverdagen. Har leken en lyd, er det ende bedre, for da blir det også morsommere for de tobeinte, spesielt ettersom de sitter i et kontinuerlig Teams-møte.
  • Husk, det er aldri feil å gå ut og inn, ut og inn, ut og inn, ut og inn – ja, du vet – hele tiden. Til slutte vil nok en av de tobeinte sprekke og sette strek for denne aktiviteten (spesielt hvis de fortsatt sitter i et Teams-møte), men nyt den mens den varer.