Ukategorisert

Drapsførsøk til liten nytte (foreløpig)

Asså. Jeg vet ikke om der er klare over hvilke ansvarsområder en direktør har, men jeg skal si til dere at det er lettere å ramse opp det jeg IKKE har ansvar for. Etter at Ludvik har blitt gammel, og ærlig talt oppsagt (vi har ikke sagt det til ham, så sssssh!!), så har jeg måttet ta meg av jobben som hovedtester også.

For mitt vedkommende betyr det stort sett å drepe. Jeg er ganske flink til å drepe, og jeg har drept de fleste udødelige sakene på null kommma niks. Ofte under ett minutt. Så derfor får ikke jeg – eller Ludvik for den saks skyld – så mange bamser. Eller ting som generelt går an å drepe.

Så denne har jeg måttet stjele selv. Det er nemlig de langbeinte som får kosebamser, de er nemlig «kosete» og skal ligge tett på og sutte på dem.

Æsj.

Men jeg snek meg inn på (det er som å rundtsjele et lite barn, så easy peasy), og lånte denne leka de fikk for å kose. Jeg MÅTTE jo prøve å drepe den.

Men den var usedvanlig seig, og egentlig litt irriterende. Men jeg gir meg ikke, ikke ennå! Jeg SKAL klare det!