Ukategorisert

Det bobler til abstinens her!

Asså. Jeg skjønner at det er tunge tider, og det er spesielt tunge tider for de avhengige. De tobeinte har visst en tendens til å bli avhengig av litt av hvert, her jeg lest i avisa i det siste.

Spesielt glad er de visst i sprit, og jeg skjønner at tanken på at spritbutikken deres skulle stenge nå i disse kårrånna-tider var uttholdelig. Jeg kan bare tenke meg hvor grusomt det hadde vært om noen fant på at de skulle stenge butikken hvor vi får mat fra.

Det hadde vært krise, for uten Vom&hundemat duger denne direktøren ikke, asså!

Men vi har et annet problem her i huset. De tobeinte her er heldigvis ikke avhengige av sprit, men de er avhengige av bobler. Misforstå meg rett, ikke slike bobler som kjøpes på den samme butikken som spriten, SÅ GODT betaler jeg dem IKKE, men slike bobler man har i saften for at den skal liksom gi dem mulighet til å rape godt etter at de drikker.

Hvorfor er ikke ALLE bobler likestilt? Hvis de som vil ha spritbobler får kjøpe sine bobleflasker, hvorfor kan ikke Europris selge saftboblene til våre tobeinte? Produktiviteten er helt i BÅNN her!

Hvilken mininster har anvar for bobler, jeg skriver klage NÅ!

De tobeinte går snart i en abstinens her, jeg trenger HJELP! Ikke si at det går an å bestille bobler på nettet. Det går visst ikke, så det så!
(bildet er lånt fra Sodastream, som skaper denne djeveldrikken våre tobeinte er avhengig av!)