Ukategorisert

See you in court!

Asså. Jeg tror jeg trenger en advokat, helst en som spesialiserer seg på copyright. For nå har det vist seg at landets største nyhetskanal har STJÅLET min juletradisjon!

Midt i beste sendetida på julaften bestemte NRK seg for å sende «Ribbesteking minutt for minutt», et program som jeg ikke bare oppfant, men et program som har vært en lang og kjær tradisjon her i huset i flere år!

Advokaten vil få en enkel jobb, jeg har BEVIS på at det ikke finnes et fnugg av tvil om at den originale ideen er min, og bare MIN (OK; Ludvik har deltatt i den kreative prosessen også). Jeg SKREV til og med om det i fjor! SE HER.

Jeg vil ikke inngå noe forlik what so ever, uansett hvor mye deres advokat vil prøve å sjarmere meg. Jeg kan derimot vurdere å la meg betale under bordet, spesielt dersom betalingen skulle være den ribba de stekte på direkten i går!

See you in court!

Jeg lar meg ikke skremme! Brevet til advokaten er allerede sendt!