Ukategorisert

Blå piller og hvitt pulver…

Ser denne helt uskyldig ut?

Asså. Ludvik har fått et helt lite apotek for seg selv etter at han holdt på å dø, med masse nødvendige medisiner. Det er jo selvfølgelig bra det, for vi vil jo beholde lagersjefen vår lengst mulig (selv om han får mer mat enn meg). Det som bekymrer meg litt er hva som er nødvendig medisin og hva som havner i kategorien «selvmedisinering».

Ludvik har nemlig blitt særdels sprek og livlig, og det til og med uten å få belønning for å gjøre noe. Han sier det er fordi han har fått mer adrenalin i kroppen av sykdommen sin eller noe sånt, men jeg begynner å mistenke at det ligger andre ting bak.

Her forleden så jeg nemlig en dokumentarserie på NRK som heter «Exit», og der bruker de også akkurat samme «medisin» som Ludvik bruker. Og de bruker den ikke fordi de er syke, for å si det sånn! Se på det her – tror dere virkelig han bare bløffer meg??!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Blå piller og hvitt pulver – akkurat slik som i Exit. Og det var IKKE medisin!!!