Ukategorisert

Kjendisbursdagsparty

«Jeg ble bedt i et kjendis-party» synger visst en onkel om heter P eller noe sånt. Det var litt sånn det føltes her i dag.

Asså… Først og fremst så må jeg beklage det at det har vært stille ganske lenge. Ludvik har jo som dere vet vært ganske syk, og da har hans arbeidsoppgaver falt på meg. Det kan jo hverken falle meg eller de langbeinte inn at de kan ta over oppgavene uansett. NÅ er imidlertid Ludvik mye bedre, og det er «ordnung muß sein» igjen på lageret.

Jeg foreslo at Ludvik kunne bruke denne når han var med på tur. Om en av de tobeinte trekker den så er det jo nesten som en Permobil. Jeg må innrømme at det er litt vanskelig å ha en lagersjef som nekter å snakke med meg for tiden. Friskere om enn litt redusert er han dog.

Tilbake til dagen i dag. Eller «tha partaaayyyy!». Liksom litt slik det føles HVER GANG Ellie inviterer vennene sine. Det er et spetakkel uten like. Det løpes, hoppes og herjes! Til og med å rulle meg rundt prøver de på! I dag var det dog et berettighet party – Ellie fyller hele tre år (hvem skulle tro at hun er voksen??!) i dag.

Partygjengen.

Så jeg får vel bare gratulere med dagen jeg også, da. Og forresten – nå har du blitt voksen sånn på papiret, er ikke det på tide å bidra med litt arbeidsinnsats, mon tro??