Ukategorisert

From dying to – øh – flying??!

Asså… Som dere har fått med dere så var Ludvik alvorlig syk her for noen dager siden – eller ureglementert fravær slik som jeg kaller det. Jeg har fått fortalt at han faktisk var døden nær, så vi skal kanskje være glad at vi fremdeles har en lagersjef. Tenke med skrekk og gru om jeg måtte ha overlatt lageret til Henry. Eller ELLIE??!

Uansett. I dag ville han absolutt ha oss med for å se på noe. Vi stabla oss i bilen og kjørte langt ut på bondelandet. Det var da jeg begynte å ane ugler i mosen. Enda mer suspekt var det da han sendte oss på tur i skogen, og selv ble han igjen på et sted som heter FLYPLASSEN.

Da begynte jeg å lure på hvilke medisiner – og hvor sterke – de EGENTLIG har brukt for å få han i live igjen!

For Ludvik har faktisk leid seg et fly med privat pilot.

Et FLY!

Kan noen vennligst fortelle meg hva en terrier skal med et fly?

Ludvik med sin Dynamic WT9 – et søtt lite fly, koster bare småpenger. Sikkert et par lastebiler med VOM, tipper jeg.