Ukategorisert

Er det åpenhet å være innesperret også nå, da??!

Asså. I dag hadde vi noe som heter Åpen dag. Jeg har nok misforstått hva det betyr, for det så ut som om det var en øvelse, for de har pakket ut og inn varer minst tre ganger. Jeg tror de øvde på å kalle på regnet, for hver gang da de pakket alt ut, så begynte det å regne og så måtte de pakke det ned igjen.

Jeg tror at en slik kompetanse kan være ettertraktet blant den norske bondebestanden og er definitivt noe å ta med videre.

Men utover det, så betyr Åpen dag å være stengt inne, mens hagen invaderes av mange inntrengere med sine eiere. Nesten alle – !!! – fikk en ny leke. Det er er jammen så urettferdig, for eneste vi fikk for timer med lidelse og ensomhet var en tennisball.

Jeg gjentar – ÉN – tennisball. Smak på det.

Eller. Det vil si. Ludvik fikk to, jeg fikk ÉN. Jeg tror det heter alderspensjon eller noe sånt.

Det skal være lønn for MANGE timer.

Se her, heller ikke lekene (som måtte jobbe i timevis i dag!) ble ikke imponert!