Ukategorisert

En hær eller en mafia?

Asså. I likhet med de fleste diktatorer, så har jeg bestemt at jeg burde ha en egen hær. En hær av veltrente og spenstige soldater som står klare til å annektere ethvert territorium som anser som viktig. Jeg ser for meg at kjøkkenet fra kjøleskapet fram til godbit-skuffen kunne vært et meget aktuelt område i nærmeste framtid.

Jeg har nå begynt en sakte utvelgelsesprosess, det er viktig å finne de riktige soldatene, heller enn å forhaste seg. Jeg har vurdert styrke kontra smidighet, størrelse kontra evne til å snike, og jeg har vurderte hardhendte gutta kontra de mer slue typene.

Her skal man være strategisk.

I går vurderte jeg noen potensielle soldater. Disse hører til den siden av skala hvor smidighet og fart – de er rene ninjaene – er nok viktigere enn kraft og hvor stygt du klarer å se på fienden.

Disse så ganske brukbare ut i så henseende, og fordelen med deres slanke vesen er at de antakelig lar seg lett lede av en godbit (det er testet, det funker). En annen fordel er at de er litt redd for meg (hærførere skal som kjent være fryktet), en liten bakdel er at jeg synes de var litt skumle også. Men det trenger de ikke å vite.

P.S. En rask kontroll av innvandringsmyndighetene avslørte at alle de potensielle ninja-soldatene er utlendinger, nærmere bestemt fra Italia. Jeg vet ikke, tenker dere også mafia med en gang? Kan jeg være i fare? Noen som har peil på mafiaparagrafen her?

Hva tenker du? Ser passe håndterbare ut, ikke sant? Bare de får riktige uniformer, så kan dere begynne å kalle meg hærfører, tenker jeg. Om jeg tør, da.