Ukategorisert

Hvordan gjennomføre et suksessfullt raid

Asså. Jeg har ikke så mye kontakt med ungdom om dagen, men jeg tenkte jeg skulle rette litt på det. Jeg tror at mange er litt lei av å lære skikkelig ting, slik som sitte pent, og takke for maten (phø), og gå i bunad og pusse tennene sine.

Jeg tror de unge trenger litt inspirasjon til kreative ideer og aktiviteter. Det er liksom en del av å være ung, det.

Så i dag har jeg tenkt å lære de unge å gå på epleslang. Jeg har laget et lite webinar om det. Det er selvsagt en fordel om man liker epler, og det bør man gjøre, for de er sunne.

Videre er det en fordel om man kan bevege seg med snikende bevegelser. I noen tilfeller må man hoppe over ting eller oppå ting, da er det definitivt nødvendig å bevege seg med ninjaenes elleganse og myke bevegelser. Om man kler seg sort, hjelper det også (jeg slipper, for jeg ER jo sort!).

Så gjelder det å velge et ubevoktet øyeblikk. Mennesker er ganske sløve og ikke på nær så spenstige som oss, firbeinte. Når du en gang har fått tak i eplet, kan du være sikker på at det er ditt, for de vil ikke spise noe du har tygget på (sørg gjerne for å sette bitemerker over alt før du begynner å spise).

Så – NYT!