Ukategorisert

Usynlig, endelig!

Asså. Dere vil ikke tro hva jeg har klart å dokumentere i dag! Jeg har hatt mistanke lenge, men nå, NÅ endelig har jeg klart å få tatt bilde av det.

Ludvik har nemlig klart å sy seg en usynlighetskappe.

Ja, du leste riktig. En USYNLIGHETSKAPPE. Slik at han nå kan stjele mat uten at noen ser ham. Ikke de langbeinte. Ikke de tobeinte.

INGEN. Ingen kan se ham. Så nå kan han stjele så mye han bare vil!

Jeg beklager litt dårlig kvalitet på bildene, de er tatt med en kjempelang telelinse, for han er jo selvsagt smart nok til å vite at man ikke kan vise sine omgivelser at man har et slikt verktøy. Jeg satt og ventet med linsa rettet mot matstativet til de langbeinte og DER, fikk jeg raskt skyte et par bilder.

For dere kan ikke se ham, der han sjekker om matstativet er tomt, ikke sant? Usynlighetskappa funker, sant?