Ukategorisert

Illegal virksomhet i heimen??!

Asså. Nå i disse koronatider kan man ikke være for forsiktig. Det har jo også myndighetene sagt – og alle må jo bidra i den felles dugnaden. Om ikke blir man vel kanskje henrettet? Eller får ikke mat??! Samme det, grusom straff er det uansett.

Det var derfor en sterk motvilje til samarbeid som bygget seg opp i meg når jeg så at frisøren hadde fader meg booket seg til en time i dag! Her respekteres ikke hverken staten eller dyrenes vern og meninger – her skal det f**n meg klippes!

Og snaut blir det jaggu – det er tydeligvis lærlingen som skal klippe meg – IGJEN! Og tror du han tar hensyn til smittevernsutstyr og sånt – neida. Her er det ikke maske, ikke frakk, ikke visir og i alle fall ikke den flotte drakta jeg spanderte på ham for en stund siden. Rådyr som den var…

Men jeg tror jammen han har brukt tiden til å se noen webinarer for nå har jeg faktisk fått en ganske så snasen og passe korrekt sveis.

Spørsmålet er jo da hvor anmelder jeg dem for illegal frisørvirksomhet? Kanskje de belønner tystere, nei de ansvarsfulle borgere, med et griseøre?