Ukategorisert

Når selv ekspertene flykter

Asså. Dere vet at en av de mindre sjarmerende kvalitetene med Ellie er at hun piper. Hun piper når hun vil ut. Når hun vil inn. Når hun vil ha mat. Når noen andre vil ut. Når hun er misfornøyd. Og ja. Hun piper. HELE. JÆVLA. TIDEN. Og ganske ofte også når hun ikke vet hva hun vil.

Så nå har jeg satt meg mål i å komme til bunns i denne pipelidelsen hennes – for det er definitivt noe som ikke er normalt. Og meg bekjent så falt hun ikke i lasset med pipeleker og spiste en av dem når hun var liten heller, så den forklaringen går også ut av vinduet. Så da står vi igjen med å måtte søke ekspertise.

Og gjett om jeg har funnet det. Et helt senter dedikert til folk som bare finner sjeldne, merkelige lidelser! DE måtte jo være de rette til å finne ut av dette.

Men neida, her er det tydeligvis ingen. De har alle flyktet fordi de er redd for denne koronaen – eller er de bare så sjeldne at det er nesten umulig å treffe på dem? Eller har de fått ferten av at hun skulle komme og flyktet før de ble smittet av pipingen hennes?

PS. JEG NEKTER Å KJØPE FOIE GRAS TIL HENNE OM DET ER DET HUN VIL HA!!!

Her trodde vi (Jeg og Ludvik) at de riktige ekspertene fantes, men de har tatt gjemmekontor, de… Noen som vet hvor vi får tak en av dem. Helst levende?