Ukategorisert

Glem kjøttkaker og fårikål!

Asså. Nå tror jeg tiden har kommet til å revurdere litt verdier her til lands. Jeg snakker ikke om å ta vare på din neste, noe som man kunne lett gjort ved å ta litt mer hensyn til andre enn MEG, MEG og MEG SELV. Neida, det er ikke det jeg skal snakke om nå.

Det er selvsagt maten. Det har over lengre tid blitt påstått at Norges nasjonale retter består av kjøttkaker, smalahove, potetball og fårikål.

Men – det er FEIL!

Siste dagers begivenheter har vist at det finnes en helt annen, og mye mer beskjeden nasjonalrett i Norge. Og det er heller ikke Pizza Grandiosa!

Den lokale kjøpmannen kunne nemlig i dag fortelle at det hadde blitt solgt ikke mindre enn 12.000 stykker av MAKRELL i TOMAT siden torsdagen, noe som tyder å en UTROLIG stor popularitet i den norske befolkningen.

Skriv om lærerbøkene, folkens! Makrell it is!

Bildet er ikke tatt i handlekurven til en av de besøkende på den lokale butikken (det kunne vi gjort), men det er lånt fra forskning.no. Håper de tilgir meg min frekkhet, siden dette handler i høyeste grad om forskning også.