Ukategorisert

NASA-verna bedrift??!

Asså. Fra forrige innlegg så har dere sikkert skjønt at jeg er ganske bekymret for de tobeinte og om de overlever denne pandemonen eller hva det nå heter. For de har definitivt en nøkkelfunksjon i mitt liv.

Klikk på bildet for å lese detaljer, jeg syns det ser ganske solid ut? Definitivt lufttett.

Jeg har derfor gått til det skritt å innføre strakstiltak, og nå kan jeg være glad for å være forutseende – for en bedriftsleder må kunne være DET og se alle mulige farer (og muligheter, selvsagt!) lenge før dere andre gjør.

Så da jeg sendte de tobeinte på ekspedisjon for å finne nye varer i Florida for et par år siden, var det egentlig et slikt tilfelle. Jeg bet meg merke i at de snakket om at de hadde vært på NASA. Og sett romskip og raketter – og – ROMDRAKTER!

Ja, så imponerende er jeg, husker slike detaljer, for alt kan være relevant en dag!

Derfor har jeg bestilt to romdrakter til de tobeinte for å sjekke hvor godt de fungerer. Om de funker bra, så kommer jeg også til å ta de inn i butikken slik at alle dere også kan beskytte deres tobeinte. Tror dere ikke de her vil fungere, da?