Ukategorisert

Pass på dem nå!

Asså. Nå er jeg bekymret.

Mest for logistikken rundt maten min, det skal jeg innrømme. Jeg har forstått at hamstring er den nye hobbyen til mange, og jeg er litt usikker på om de hundre kiloene med hundemat vi har i fryseren er nok?

Nei, dette er jammen ikke lett regnestykke. Jeg er glad jeg ikke trenger dopapir, for å si det slik.

MEN. Dette er viktig at dere vet:

  • Vi holder altså åpent og siden vi har lageret i et privathus, er det rimelig trygt for smitte fordi jeg slipper ingen uvedkommende hit.
  • De tobeinte har ikke vært utenlands på minst ett år (jeg er streng sjef som gir ferier kun som belønning – det sier jo litt hvor mye jeg er imponert over deres innsats!).
  • Jeg passer på dem som hauk, de vasker hendende HVER gang jeg syns det er på sin plass (det er ofte!)
  • Jeg har snakket med en smittelege som sier at det er cirka null risiko for overføring av viruset ved å sende varer i posten. Om du ikke slikker på pakka eller spiser opp posen. Husk å vaske potene (og hendene!)
  • Så lenge posten går, så sender vi varer! Jeg har bestemt meg for å være snill med postmannen (på midlertidig basis).

Lurer du på noe, så send meg mail – i mellomtiden oppfordrer jeg dere om å passe på deres tobeinte også, de er jo til tross de som handler inn maten til oss!