Ukategorisert

Tror de jeg er D * U * M, eller?

Asså. Jeg har begynt å lure på om det tørna for de tobeinte, men nå har jeg skjønt at det sannsynligvis var et fattigslig forsøk på å lure meg.

MEG! Ha!

Det er jo ikke til å unngå at de tobeinte har litt begrenset ordforråd, og ordene er lette å lære. Jeg lærte ordene MAT, TUR og NAM-NAM raskere enn du rekker å skrive dem.

Men det tror min intelligens skaper visse problemer for de tobeinte, spesielt ordet TUR. De trodde ikke vi skulle skjønne SKOGEN, men der måtte de gå tapt. De gikk så videre til RUSLE, men jeg kan verb også, jeg!

Så har de begynt å snakke engelsk (hallo??), men a WALK er det ikke noe vanskeligere å skjønne enn de andre ordene.

Så har de flyttet seg til neste nivå.

For nå snakker de kun om T * U * R.

Eller om gå i S * K * O * G * E * N.

Jeg vet ikke helt hva de prøver å oppnå, helt til det gikk opp for meg at de trener til en slik konkurranse som de har borte i USA. Jeg tror den heter spelling bee. Jeg håper man vinner MASSE godbiter der, de er blitt ganske flinke til å stave nå, altså!

Jeg er ikke D * U * M. Jeg FORSTÅR hva dere sier selv om dere staver!