Ukategorisert

Bloggen felt i hundepressens faglige utvalg!

Asså. Jeg har nå fått en telegram om at jeg må sjekk fakta før jeg skriver. For bloggen har blitt felt i hundepressens faglige utvalg for å spre usannheter! Det handlet visst om mitt innlegg fra i går.

Her kom Ludvik med kvitteringen, og den viser at det faktisk VAR en kiropraktor de hadde vært hos, dessuten en som er medlem av veterinærforeningen (for de andre, de som jobber på de mer lugubre stedene, de er vel neppe medlemmer DER???)

Jeg beklager om jeg har fornærmet noen, det var ikke meningen. Til mitt forsvar skal det sies at de dro til denne salongen, beklager kiropraktoren, UTEN å gi meg middag og at denne ble minst to timer (!!!) forsinket, noe som resulterte i at jeg HELT utmattet hadde latt meg misledet av slue Ellie som hvisket usannheter i ørene mine.

Enda mer graverende er at gutta har fått servert PØLSER på dette massasjestedet, uten min viten og tillatelse.

Jeg tror det er på tide å få litt vondt i ryggen, asså.

Sørg for å få kvitteringer, sier Ludvik. Det kan stoppe kjeften på en eller annen usannhet! Men først og fremst – husk på å få PØLSER når du er hos kiropraktor!