Ukategorisert

Luguber massasjesalong frekventeres av ansatte!

Asså. Det finnes noen dager da det absolutt ikke er gøy å være sjef, attpåtil sjef for et SERIØST firma. Jeg har nemlig fått vite at både Henry og Ludvik frekventerer et lugubert massasjesalong, mens de skriver i Outlooken sin at de er hos kiropraktor. Kiropraktor som de dessuten får dekket av firmapenger!

Først i dag har jeg fått vite at massasjesalong kan være enbetydende med et VELDIG lugubert sted!

Har du hørt på maken!

Jeg har latt meg lure av praten om låsninger i ryggen og vondter i gammel kropp, mens min tillitt har blitt misbrukt på det groveste!

Dette er antakelig en ukultur de har arvet etter Sterling, for også han pleide å gå til kiropraktor. Eller skal jeg skrive «kiropraktor»? For gud vet hva som foregår bak de lukkede dører.

Se hvor gira er de på å komme inn, gamle griser.