Ukategorisert

Gå ned 7 kilo på 3 dager med Ellies steindiett!

Asså. Jeg har en stund hatt mistanke om at vår kjære Ellie ikke er særlig smart. Det vil da ikke være noe unntak fra de andre langbeinte som har vært ansatt i denne bedriften, men det viser også at vi gir muligheter til de med en smule utfordringer.

Dog har det vist seg at hun er ganske utspekulert. Også det er et kjent kjennetegn for rasen, jeg har nok latt meg lalle i troa om at den ikke er så veldig framtredende.

Nå har det vist seg at hun er smart. Smartere enn jeg trodde. Jeg tror hun har latt seg inspirere av en annen blondine, nemlig Gwynneth Palthrow. Hun har visst tjent milliarder på å selge godlukt til vagina og andre luftslott. (Jeg kan forresten anbefale baby-pudder for akkurat DET stedet, det gjorde underverker under min sykdomsperiode i forrige uke!)

Ellie har begynt å bygge et univers av de som tilber Steindietten™. Hun er jo slank, så hun lurer sikkert mange til å tro at det funker. Dietten er ganske enkel, den går ut på at du sutter på en stein hver gang du er sulten, har lyst på mat, har lyst på godteri og ja – når du er fysen på noe.

Funker ikke på meg, men for all del. Det finnes sikkert folk klare til å betale millioner for det, bare du pakker det i en fin eske.

VIKTIG: Steinen må IKKE spises. Kun suttes på. Når den er ferdig suttet på, er den blankpolert og kan sikkert passe fint i en glassvase i stua som pynt.

Ludvik får demonstrert den nye dietten, men han virker litt skeptisk for han har mistanke om at den rumlende magen vil være forstyrrende for hans filosofiske hverdag.