Ukategorisert

We’re going to Ibiza??!

Asså. Nå trodde jeg det hadde rabla i en ganske positiv retning for gamlingen. Dere som har fult med litt vet jo at jeg klør litt – ja kanskje mer en bare litt – på dås… – Ja, akkurat der, og jeg har jo vært litt nedenfor og trist og lei meg fordi det svir så himla mye.

Det var derfor at jeg med stor iver tok i mot det jeg trodde var en badering og fikk større forhåpninger om at nå skulle vi på tur til syden, kanskje til og med til dette forgjette land som chartersvein kaller for «Granka»?! Det varte helt til jeg blåste opp og skulle prøve baderingen. Da innså jeg at jeg bomma grovt! IGJEN!

Det er selvfølgelig de tobeinte som står bak dette påfunnet, og det var da jammen ikke noe badering heller, men et torturverktøy laget for å plage små terriere som ikke kan få pleid sine intime deler nok. Jeg skal visstnok ikke få lov til å fikse dette selv!

Jeg godtok min skjebne og protesterte ikke videre. Faktisk så synes jeg at jeg var litt tøff der jeg gikk og så ut som en liten dinosaur – en sånn Triceratops med skjold og hele pakka – helt til jeg hørte Ellie viske til Henry.

«Se, der tusler Bollosaurus Rex!»

Makan asså. Noen som er gode på injuriesøksmål her??!

Se, er jeg ikke ganske lik? Postmannen kommer sikker til å bli driiiitredd nå!