Ukategorisert

Skal hun begynne å bokse?

Asså. Det finnes noen dager da jeg ikke har så mange ord, og det finnes dager da jeg bare blir forvirret. I går var en dag da begge ting skjedde samtidig.

Jeg lurer nemlig om Ellie har tenkt å bli en bokser. Altså, neida, hun har ikke planlagt en plastisk neseoperasjon og har tenkt å skifte rase (gud forby, håper ikke det da!?), men jeg tror hun har tenkt å bokse. Sånn som man gjør i en ring. For hun hadde nemlig vært på en ringtrening.

Nå sier Ludvik her på sidelinja at det sikkert ikke var boksetrening, for de tynne lange beina hennes hadde nok vært fullstendig ubrukelige i en slik setting, men at hun hadde muligens vært på et kurs for å lære seg å ringe. Sånn telefon-terrorist som ringer folk på lørdagskveld og lurer på om ikke du skal ha en bok i en ponny-klubb eller gudvethva. DET skal jeg sette en stopper for, for vår bedrift skal IKKE ha slike ansatte!

Forresten, nå roper Henry fra sofaen at vi begge to er helt på jordet (han brukte ikke akkurat de ordene, men det var essensen), for ringtrening handler om utstilling. Siden han er Bamsevinner, så vet han ALT om det (jæ…a blære, det er det han er!).

Men om han har rett, så er det kanskje ikke noen grunn til panikk da, for om hun løper noen venstresvinger her og der berører ikke meg. Så folkens, sorry, falsk alarm – da kan jeg gå og gjøre noe mer nyttig, som for eksempel vente på at noe faller fra kjøkkenbenken eller ut fra kjøleskapet.

Hun hadde vært en latterlig bokser, er ikke dere enige i det?