Ukategorisert

Orgier i hagen?!?

Asså. Nå begynner jeg å mistenke at gårdsdagens tur til veterinær og påfølgende skam-barbering var egentlig en unnamanøver. En slags kidnapping.

For da jeg kom hjem, luktet det LØPETID over hele hagen. Gamle og småsenile Ludvik hadde glemt seg i hagen leeeenge, slik at de tobeinte måtte gå ut og sjekke om han faktisk:

  1. Var i live.
  2. Var i hagen.
  3. Ikke hadde glemt seg et eller annet sted for ever.

Men jada, han gikk sikk sakk i hagen og luktet.

Henry var også en smule betuttet, men han skjønte åpenbart at den som hadde vært her ikke var av samme royale avstamming som ham, slik at han viste bare passe interesse. Han er ikke interessert i noen bastarder á la GREYPOD.

Vi kunne riktignok selge dem sikkert til mange penger, nok til minst en sekk med tørrfisk, tipper jeg. Jeg ville nok krevd to, for han er jo en Bamsevinner. Men nå er han altså ikke interessert.

Jeg mistenkte at det kunne ha foregått en orgie i hagen i mitt fravær, det er jo så inn med slike sexfester, og det har blitt stuereint siden til og med Aftenposten skriver om dem, men det viste seg at jeg hisset meg opp litt unødvendig.

Det var nemlig Alma, the podenco, som hadde vært innom for å kjøpe seg en tispetruse, og da måtte BFF Ellie leke med henne litt i hagen. Det er visst slitsomt å være hormonell og litt lek hjelper på humøret.

Løpetidparty i hagen. Også kjent som jentekveld.