Ukategorisert

Hvem har bedt om en «brasilian»?

Asså. Nå har det gått over stokk og stein her.

I dag har jeg blitt lurt til veterinær. Jeg trodde det handlet om å sjekke vekta (ja, jeg er faktisk ganske slank, tro det eller ei) og få godbiter av de snille damene som jobber der. Som vanlig. For jeg er jo aldri syk. Jeg går til veterinær bare for å få skryt.

MEN.

Jeg så den ikke å komme. Virkelig ikke. Plutselig ble jeg barbert på unevnelige steder, som om jeg skulle på ferie til Syden! Jeg har ingen ønsker om å dra på ferie til Syden, og enda mindre på å bli barbert som en eller annen po..o stjerne!

Enda godt den ene dama hadde lever-godbiter, for en håndfull lever (det ble faktisk to) er jeg villig til å la meg barbere både her og der.

Tror jeg.

Det er uansett for seint å angre, jeg har spist dem. Og ja, jeg er naken der nede.

Og bare så det er sagt – det handler IKKE om en overførbar sykdom, slike rykter skal jeg definitivt ikke ha på meg!

Jeg har fått våteksem. Ja. DER.

Jeg har blitt lurt til å bli barbert på unevnelige steder! Nei, dere får ikke se bildet av DET!!