Ukategorisert

Endelig på trappene: GRFD!

Asså. Det kan se ut som om jeg ikke gjør så mye siden jeg skriver litt sjelden. Men det motsatte er sannheten.

Som dere kanskje har lagt merke til, er jeg veldig opptatt av hunderettigheter. Spesielt rettigheter til å få nok mat, til underholdning og til å kunne kontemplere i ro når man har behov for det.

Så, jeg syns det er på tide at vi firbeinte også får nedskrevet våre rettigheter til personlige krav og behov. De tobeinte blir beskyttet av noe de kaller GDPR, jeg foreslår å innføre GRFD – General Rights and Freedoms for Dogs. At vi er hunder betyr ikke at vi ikke kan ha våre fire bokstaver, ikke sant.

Jeg er allerede godt i gang med å lage et skjema som alle hunder får sine tobeinte til å signere. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken straff de tobeinte vil få dersom de ikke overholder våre rettigheter, der må jeg snakke med noen gamle venner fra et firma som jobbet mye med akkurat slike ting. Det var et firma med veldig kort navn, jeg er usikker på om det var CIA eller KGB, men noe slikt. Men jeg skal nok få noen gode tips derfra.

I mellomtiden kan du ta en kikk på skjemaet og begynne å forberede deg til innføringen.