Ukategorisert

En ninja – I REGNJAKKE??!

Asså… Jeg er jo ganske opptatt av å holde meg oppdatert og lese nyheter, så det gikk skikkelig kaldt nedover ryggen min når jeg leste i favorittavisen min Vredens Gnag at Mulla Krekar fremdeles skal være i Norge og ikke på langferie til Italia.

Jeg måtte derfor ta en beslutning. En rask beslutning. Vi har toppa teamet! I alle fall for perioder!

Det viste seg at de personlige trenerne til den personlige treneren til PA’en til Henry faktisk er ekte ninjaer (selv om jeg ikke helt visste at de bruker sånne høykontrastdrakter), og hun er under trening til å bli en sertifisert hoppeninja.

Så nå kan dere bare prøve dere, vi er forberedt på det meste!

Se de flotte ninjadraktene!

Ninjadraktene kan dere forøvrig også kjøpe hos oss. For å la det være helt anonymt uten at det insinuerer at bæreren er en ekte ninja så heter de snodig nok Garp. Den er foret, så til og med de tynneste ninjaene med en fineste pelsen holder seg varme i regnvær!