Ukategorisert

Påtvunget tjenestevalg!

Asså. Nå lurer jeg litt på hvor grensene går for enkelte tjenestetilbydere for å prakke sine tjenester på andre. Det er liksom noen med prinsippet ved å bo i et demokrati at man skal ha valgfrihet til å kunne velge hvilke og når man vil ha disse tjenestene levert. Trodde jeg.

I går gikk jeg rundt og ante fred og ingen fare for uten noe varsel å bli kidnappet og befinne meg i den store hvite vanntorturboksen som de tobeinte kaller dusjen. Plutselig var jeg såpet inn fra topp til tå og i alle kriker og kroker – ranet for min naturlige sminke og påførte pynt.

Og SÅ BLE JEG VÅT!

Jeg trodde dagens grusomme opplevelser var forbi, men det viser deg jo at en katastrofe sjelden kommer alene. Litt senere kom samme tjenestetilbyder bærende på terrorinstrument numero uno.

KLIPPEMASKIN!!!

Så da stod jeg plutselig der, da. Nyklipt og VELDIG stilig, om jeg skal se det selv!

Men pass dere når dere går på gata, for plutselig kan det dukke opp en frisør og kidnappe dere til salongen sin bare for å slå i hjel en time eller to!