Ukategorisert

Det vanskelige nyttårsforsettet

Asså. Jeg har ikke skrevet på noen dager, og det har sin naturlige forklaring. Jeg har brukt tiden til å gruble over nyttårsforsetter. Jeg har skjønt at man burde ha en, men jeg slet veldig med å finne en passende en.

Det er liksom ikke så lett når man er perfekt.

Så i dag har jeg slått meg sammen med Ludvik og bestemt oss for at vi skal bli enda flinkere. Ikke det at vi ikke er flinke fra før, men det finnes forbedringspotensiale i det mest av det du gjør. Altså du, ikke jeg, selvsagt.

Men én ting kan jeg trene på, og der er Ludvik helt uovertruffen. HELT helt, asså!

Nemlig stjeling av mat.

De tobeinte har prøvd en rekke tiltak for å forebygge dette, men alt er forgjeves. De er dessverre ikke smarte nok.

Først så bygde de opphøyde spiseplasser til de langbeinte. Ha, sier jeg bare. Har du sett hvor lang en cesky kan bli?

Så har Ludvik lært seg å løfte forsiktig – FORSIKTIG – matskåla ned, han holdt med tennene rundt den tynne metallkanten skåla har. Forsiktig fordi det har vært ulykker underveis, blant annet med matskåla opp ned og maten under, DA rekker de tobeinte å oppdage dette før vi rekker å spise det. Fysj.

Så har de begynt å stenge oss på kjøkkenet når de langbeinte har maten framme. Men de er så USIGELIG trege med å spise (det er en LIDELSE å se på!!) og vi har ganske så harde skaller. Ikke så veldig stort problem enten å slå grinda åpen eller å slå grinda ut av karmen.

Så har de byttet skåla. Phø, sier jeg bare. Det har riktignok tatt litt tid, men vi klarte det også! Første forsøk gikk på å skubbe skåla ned, men der hadde vi samme problemet som ovenfor, den veltet over maten. Men NÅ har Ludvik klart det igjen!

En vareleveranse fra DHL eller Postnord er nok. Vi trenger ikke mer tid enn det tar den tobeinte å gå ned til porten og tilbake opp på ca 20 sekunder, vi rekker både å rive skåla ned og spise alt.

RENSLIKKET.

Så nyttårsforsettet mitt må være å bli så flink at jeg ikke blir tatt in flagranti i framtiden, for det betyr at min dagsrasjon den dagen blir redusert!