Ukategorisert

Å jul med din TV!

Asså. Nå har liksom roen senket seg over de tusen hjem, sies det. Den som sa det, hadde nok ikke vært på et kjøpesenter i disse tider. Ikke jeg heller, for jeg slipper heldigvis å dra på slike steder og kan fokusere på de viktige tingene.

Jeg vet at mange av dere gleder dere mye til juletradisjonen nå, slik som Tre nøtter til Askepott, Love Actually og «same procedure as last year». Også jeg liker tradisjoner. Det er spesielt to tradisjoner jeg gleder meg VELDIG til, og den ene heter:

«Se juleribba steike minutt for minutt»

den andre er også ganske actionfylt, og heter:

«Se pinnekjøttet dampe minutt for minutt»

og i år har vi et utvidet abonnement, slik at

«Helstekt and, minutt for minutt» er også inkludert i kanalpakka.

Jeg har ryddet plass på kjøkkenet og har orkesterplass i første rekke, så nå kan jula komme!

God jul til alle dere!

P.S. Trenger tips til hvordan forklare til en halvsenil Ludvik at smaksprøvene serveres ikke underveis i programmet, men først etter at programmet er ferdig?? Hæsjtægg litt lei av å høre på pipinga hans i to timer….