Ukategorisert

Bruk albuene – reis på kjendismanerer!

Asså. Dere har sikkert slike venner også. Slike som kommer hjem fra en reise og sier: Jeg ble oppgradert. Til business! Og så vet dere like godt som meg at det skjer ALDRI dere! Så dere må lide dere gjennom en lang og slitsom reise i en turistavdeling, selv om det sikkert både er plass og mat til overs i business. På en liste over hvem som eventuelt kan oppgraderes står deres navn som en av de tre siste. Sammen med meg.

Ja, slik har jeg det.

Men så har jeg kanskje forstått det feil. Jeg trodde at man skulle se pent ut, være høflig og snakke vennlig med personale, og at en slik oppførsel skulle bli lagt merke til og belønnet før eller senere med litt ekstra beinplass.

NEI. Det er FEIL.

FULLSTENDIG feil!

Det er ikke slik det virker i det hele tatt! Ludvik viste meg i dag at det er en helt annen metode som fører til målet.

Nemlig frekkhet. Det handler om å ta sats og løpe inn, bruke albuene for det de er verdt og finne de beste plassen før noen andre kan ta dem, for så NEKTE å rikke på seg.

Slik får du kremplassen. GARANTERT!

Business-burene har betraktelig større komfort og du får god plass til å strekke beina under reisen. Verdt å kjempe for! P.S. Legg merke til at redningsvesten, sorry, redningskobbelet i oransje er klart ved business-sete, beklager bur. Safety first!