Ukategorisert

Nessies julequiz (En quiz som ikke fornærmer din intelligens!)

Asså. Det er så populært med julequiz om dagen, men jeg ser at det er mye dårlig kvalitet. Det florerer med julequiz med spørsmål som fornæmer min intellingens og som jeg dermed tar sterk avstand fra.

Det er spørsmål på nivå med «Hvilken farge har sjokolade?» som stilles til kundene, noe jeg anser som en nedverdigende syn for det er ikke slik at alle skal delta, og det er definitivt ikke slik at alle skal vinne!! Dette er blodig alvor og survival of the fittest på sitt beste! Hallo! Hvordan ellers skal du være forberedt på katastrofe når all tørrtrening er kos og klem?!?

Alle vet jo at sjokolade har samme farge som bæsj, men er farligere å spise!

Derfor har jeg laget min egen julequiz, denne vil virkelig utfordre deres små grå og sette dere skikkelig til veggs. Siden ikke alle har samme intelligensnivå som meg, har jeg laget det LITT lettere og brukt bilder. De sier at bruk av bilder er pedagogisk riktig, ikke vet jeg, jeg syns bare det er herk med Photoshop, men hva gjør man ikke for å tilfredsstille kundene sine, ikke sant? Men dere må ikke tro at jeg skal dulle med dere, så det er litt fremmedspråk innvolvert!

Så, nedenfor ser du to bilder. Det store spørsmålet er:

Bildene handler om to leveranser. En er levert av DHL, den andre er levert av Posten. Kan du gjette hvilken er hvilken?

ADVARSEL: De som IKKE klarer å gjette riktig, må levere en halv kilos pølse med Vom&Hundemat til meg før jul!