Ukategorisert

Å overleve i disse politisk korrekte tider

Asså. I dag kjørte vi denne bestemor-personen til flyplassen og det betyr at det kommer dårlige tider. Jeg har nemlig oppdaget at denne bestemoren er veldig trenbar.

Jeg er litt usikker på hvorfor det ikke er helt stuerent å snakke om raser hos mennesker, de er visst labradoodler hele gjengen – beklager, det heter visst blanding. Det er jammen ikke lett å holde seg oppdatert på hvilke uttrykk det er lov å bruke uten å bli stemplet som rasist om dagen.

Jeg er på ingen måte rasist, jeg bryr meg midt i ryggen hvilken rase de er, bare jeg får mat, og gjerne noe under bordet også, så er jeg hæppi. Kapish?!!

Denne bestemor-personen kommer visst fra slavisk slekt, har jeg forstått, og slike slaver er ganske praktiske å ha. Veldig trenbare. VELDIG! Senest i dag sa hun at det er vanskelig å ikke gi meg mat når vi ser SLIKT på henne. Hvilket yndet treningsobjekt, når kun ETT BLIKK duger, hæ?

Nå sier Ludvik her på sidelinjen at det heller ikke er lov å drive med slaver lenger.

Altså, her prøver jeg hardt å fortelle dere at de er bare GULL verdt og så er det ikke lov å snakke om det? Så hvisker Ludvik om at å få ting under bordet heter korrupsjon, og at DET heller ikke er lov?

Jeg vet ikke helt hvordan dere klarer å overleve, men å leve politisk korrekt ligner ganske mye på en torturmetode som heter slankekur, eller?

Nå ble jeg litt usikker på om det er lov å TIGGE under bordet eller er også DET forbudt – eller det var visst bare i Oslo-sentrum, var det ikke??