Ukategorisert

Avverget kuppforsøk!!

Asså. Jeg er ikke født bak en låve, og jeg er ikke bare en smekker kropp med null sjel og null intelligens – i tilfelle du trodde det! Nei. Jeg har sett både Homeland, The Americans og Jack Ryan og har dermed gjort leksa mi. GRUNDIG!

Nå har jeg altså blitt satt til å passe «bestemor» i helga, og det var nære på, for hun klarte å putte en plastform i ovnen. I kid you not. Så det var DEFINITIVT på sin plass med en utdannet og årvåken brannvakt.

Men nå lurer jeg på om hele brannvaktordningen ble iscenesatt av Henry. Jeg tror nemlig jeg har blitt utsatt for et KUPPFORSØK!

Jeg har nemlig hack… – fått tilgang til de tobeintes telefoner og sett bevismateriale. Og det er ikke vanskelig å tolke, det er så klart at Melkeveien ser ut som litt smuss på himmelen i sammenlikning.

Nå er det ikke noe kjære mor her, asså. Det er helt over med dulling og frie tøyler. De ovennevnte serier har lært meg at slike oppviglere kan skytes uten dom, eller i det minste kan man klippe en finger av dem som en advarsel. Jeg er ikke CIA eller KGB, så jeg nøyer meg med mildere midler. Sier ikke noe høyt, for alle vet at bare tullinger etterlater seg skriftlige bevis, ikke sant.