Ukategorisert

Glansbilder og kanelboller??!

Asså. Jeg tror kaskje du har fått med deg den store messa vi pleier å ha stand på? Den heter DOGS4ALL og er på Lillestrøm om ikke så veldig lenge. Jeg har potene fulle med å planlegge alt slik at dere skal være fornøyd med det vi har å tilby der.

Og ikke minst med de folka som skal betjene dere.

For jeg velger muligens å bli hjemme og fjernstyre alt fra kulissene. Det ryktes at hun som heter Bestemor vil komme for å passe på huset, og i valget mellom hjemmelaget mat og messe er jeg litt usikker. Vi får se.

Men. Jeg må jo skaffe folk til å jobbe. Det er jammen ikke lett. Heldigvis har vi noen erfarne og flinke mennesker som har jobbet for oss tidligere, men jeg må si at i år har de stilt noen tøffe krav.

Jeg er litt usikker på om jeg klarer å ro denne lønnsforhadlingen i havn, for det finnes faktisk så kravstore folk som krever en HEL KANELBOLLE i dagsbetaling.

Hva skal jeg si?

Har frekkheten noen grenser? Og ikke minst – hvis de ansatte skal få en HEL kanelbolle, hvor mange skal direktøren som MEG få da??