Ukategorisert

HVEM har kidnappet bestemor?!?!

Asså. Det er sorgens dag i dag. Vi har våknet og sittet klare på kjøkkenet siden tidlig på dagen da magen var KJEMPESULTEN og så kan du tenke deg – den tobeinte som heter Bestemor var ikke der. Hun var heller ikke på rommet sitt, det sjekket Ellie minst fire ganger.

Så det store spørsmålet er: Hvem skal gi oss mat under bordet nå?

Nei, forresten, jeg får en korreksjon fra siden her. Man skal visst bry seg om de andre før man bryr seg om seg selv.

Beklager forvirringen.

Det store spørsmålet er visst: Hvem har kidnappet Bestemor?

Håper hun er frisk og rask, men frykter at hun har funnet seg andre hunder å fôre. Er det mulig?

Saken er den at det ser dårlig ut med oppfetingskuren min. Vinteren står foran døra og jeg kan liksom ikke møte den i en slank og spretten kropp, da kommer jeg til å fryse i hjel selv om jeg har verdens fineste antrekk!