Ukategorisert

Når alvoret slår til

Asså. Det er triste tider om dagen. Jeg leser aviser med stor uro, for jeg liker ikke å være syk, og jeg har ikke lyst til å bli syk, og jeg syns det er helt grusomt med alle hundene som er DØDE!

Jeg håper at de som kan telle bakterier og regne ut smittefaren jobber fort som fy for å finne ut av dette. Ja, jeg vil faktisk gå så langt og si at jeg OFRER noen av mine egne godbiter til dem hvis de klarer å finne ut av dette fort.

RASENDE fort!

Det er et lite lys i tunellen, i hvertfall i vårt lille firma. Vi har nevnt det før, og mange syntes det var morsomt. At Ludvik og jeg var morsomme.

Nå viser det seg at vi er bare utrolig forutseende. For i disse tider da de tobeinte løper rundt i hagen og leter etter ruker som de langbeinte etterlater seg, slik at de kan kontrollere sykdomsutbruddet, er det ikke jammen praktisk med et par ceskyer som avleverer prøver rett på trammen?

Regelmessig.

Uten å spørre.

SÅ klok rase er en cesky terrier! Men analysen får de gjøre selv.

P.S. Hold dere friske! <3