Ukategorisert

Ikke bare barnemat!

Asså. I dag har jeg og Ludvik hatt en viktig jobb. Det var i grunn Ludviks idé, det skal han ha, han er oppfinnsom og kreativ, og kan finne på tiltak som faktisk er til gode.

I dag har han nemlig foreslått å opprette et satelittkontor. Jeg har i grunn ikke sett noe behov for et satelittkontor, men jeg er jo åpen for forslag.

Særlig hvis de innebærer mat.

Vi reiste da en stund til dette kontoret, og det var litt blandede følelser da jeg kom fram. For det huset var fullt av slike småfolk! De som oppfører seg litt rart, og de kan være ganske så uberegnelige, det skal jeg si! Så jeg skal ikke skjule at skepsisen rant ut av meg. I bøttevis.

Men.

Så viste det seg at disse småfolk har ganske lemfeldig omgang med maten de får. De spytter maten rett ut igjen. De kaster sågar maten over hele stua. Og de kan være ganske så fulle av lyd, slik at de tobeinte prøver å gi dem stadig nye ting som de kan kaste og spytte ut.

Hva mer trenger jeg å si? Rene paradiset!

Så jeg har bestemt meg for å opprette et satelittkontor der, men må bare skaffe bur til å ha disse små tobeinte i utover den tiden de spiser, for jeg har ikke tenkt å bruke noe særlig tid på dem eller omgås dem. Nei takk!